Stílusos bútorok baráti áron

konyhai magasfényű

credit_card

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Több fizetési módot kínálunk. Válassza ki azt a fizetési módot, amely leginkább megfelel Önnek.

Egyszerű ügyintézés

Egyszerűen vásárolhat bútort interneten keresztül.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Bútor és lakberendezés: 2016 -
Magasfényű Mdf 260as méretben már 150000-ért. ... Konyhai étkező tálaló szekrény cseresznye. Ez egy bükkfából készült, cseresznye színre pácolt étkező szekrény. Kis felületi hibától eltekintve jó állapotban. Mérete: 151x48x81 cm. A termék Bp.
Ha bútort keres, RS! - A legjobb választás otthonába ...
A termékek melletti fotókon szereplő bútorok, az esetenként akár TÖBBSZÁZ VÁLASZTHATÓ KÁRPIT valamelyikével vannak lefényképezve.
Csempék, padlólapok, falburkolatok
Toggle navigation. AKCIÓK; Termékeink; Ötletek; Vásárlói tájékoztató; AKCIÓS
Akciók - D&T Stúdió - konyhabútor, egyedi bútor, konyhagép ...
A cél: újító technikai megoldásokkal, egyedi stílusban konyhai páraelszívókkal megjelenni a világ minden táján. A cég kezdetektől fogva kihívásnak tartotta, hogy elegáns, praktikus, okos és egyedi készülékekkel jelenjen meg ezen a piacon.
Konyhabútor - étkező, amerikai konyha - Gerland Bútorstúdió
A Gerland Bútorstúdió 1992 óta alkalmazza ezt a csodálatos természetes követ konyhai munkapultként. A Gerland Bútorstúdió gránit konyhapultjainak formája és megmunkálása éppen olyan kiemelkedő színvonalú, mint a tömörfa bútoroké.
AKRILFRONT Kft. - Főoldal
magasfényű bútorlap, fényes bútorlap, akrilajtó, akrilajtók, akrilfrontok, akril bútorajtó, akril, durakril, duracryl, kopásálló akril, címlapok, extra ...
www.domoterc.hu | bútorlap, munkalap... DESIGN
Nemcsak bútorlap és konyhai munkalap ... egyedi bútorok tervezése. A bútorlap és konyhai munkalap, munkapult választékunk nemcsak több száz színt tartalmaz, de minőségben is bőséggel lehet válogatni a legnagyobb gyártók kínálatából, lakberendezési és
IKEA konyhabútor - katalógus
Konyha, ha ez azösszes olyan kényelemmel: egy jó konyhai, háztartási gépek, minőségi konyhabútor, egy paradicsom a háziasszony! Kell emlékeztetni, hogy konyhabútor Meg kell választani a nagy gonddal. Ügyelni kell arra, elegendő mennyiségű fiókok és p
Üdvözöljük - Mobilan konyhabútor
Konyhai gépek Foglaljon időpontot! Érdemes személyesen is ellátogatni konyhastúdiónkba, ahol szakképzett kollégák segítenek megálmodni az Ön személyére és lakására szabott konyháját.
Bútorlap | Laminált faforgácslap árak, színek, fajták ...
A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják).