Stílusos bútorok baráti áron

magyar konyha vendéglő

credit_card

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Több fizetési módot kínálunk. Válassza ki azt a fizetési módot, amely leginkább megfelel Önnek.

Egyszerű ügyintézés

Egyszerűen vásárolhat bútort interneten keresztül.

Színes választék

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Baross vendéglő

Baross Vendéglő 1087 Budapest, Kerepesi út 1. +36 1 631-8726 +36 30 811 2074 Kezdőlap; Heti menü ...

Zöld Kapu Vendéglő étterem Óbuda szívében. Óbuda étterem ...

Zöld Kapu Vendéglő "Egy falat Óbuda" Csülök csárda részlegünk itt érhető el. Az étterem Óbuda szívében közel az Árpád híd budai hídfőjéhez, a Szőlő utca 42.szám alatt, egy öreg, felújított sváb házban található.

Rólunk - Almásy Vendéglő - almasyvendeglo.hu

Szeretnénk megőrizni a magyar konyha hagyományait, azokat az alapokat, melyektől méltán vált híressé számos nagynevű étterem, vendéglátós dinasztia, ugyanakkor eleget tenni a kor kihívásainak is.

Makk VII Vendéglő, Budapest

Családias vendéglő Budán. A gulyáslevestől a rántott borjúlábon át a túrógombócig... Címünk. Budapest, XII. kerület Kiss János altábornagy utca 59. Nyitvatartás. ... Magyar konyha magazin: Top 10 budapesti kisvendéglő között a Makk VII-es. 2018. dece

Kék Huszár vendéglő Kőszeg. - Kék Huszár - kekhuszar.hu

Üdvözöljük a Kék Huszár Vendéglő Honlapján! Minden kedves vendégünket megújult étlappal házias és különleges ételekkel várunk! ... hogy a hagyományos magyar konyha hívei és az újdonságokat kedvelők is találjanak fogukra valót.

Kerék Vendéglő - Vendéglő Óbuda központjában - Óbuda ...

5 budapesti vendéglő, ahol igazi házias, magyaros ízek várnak rád. Vannak olyan napok, amikor nem vágyunk másra, csak egy tál finom, házias, magyaros ételre.

Gardaetterem

Megpróbáltuk megtalálni az egyensúlyt a fine dining és a klasszikus magyar konyha között. Vendégeink nem csak fantasztikus ízeket kóstolhatnak chéfünk konyhájából, de még a jóllakottság érzésével is állhatnak fel asztalunktól.

Határmenti Vigadó - Bozsok - Étterem

A jó magyar konyha mindeközben nem csak fejedelmi udvarokban és nemesi kúriákban volt jelen; a nép kosztja is ízletes és változatos volt, már amennyire a körülmények lehetővé tették. Az egyszerűség sohasem jelentett egyhangúságot a magyar étkezésben.

Aktualitások az MVI életében

Az idei díjat Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa vehette át, aki évtizedek óta küzd a régió alapanyagaiért, boraiért, a minőségért, a szakemberképzésért és a magyar konyha elismertségéért.

Étlap – Víg Kalmár Vendéglő

Klasszikus magyar konyha, szárnyasokból! Grillezett csirkemell pestoval, friss kevert salátával: 2600,- Ft: Roston sütött csirkemell, pirított gombával, reszelt rockforttal: 2600,- Ft: Spenótos fetával töltött csirkemell körítve ... Víg Kalmár Vendég